Zeer grote collectie feesttasjes, handtassen, portefeuilles, kousen voor dames en heren! Prachtig ingepakte geschenkbonnen.

27/11/2019

Hier zijn we dan weer....

We zitten in een digitale evolutie die we liever een revolutie noemen, daardoor staan we op een kanteling in de verkoop met als gevolg een slagveld onder web-en fysieke winkels. De één na de ander moet zijn deuren sluiten en dat vinden we allemaal jammer, terwijl we er met zijn allen verantwoordelijk voor zijn. We willen de laagste prijs, we willen het snel wanneer het ons uitkomt, het liefst een levenslange garantie en we denken niet na hoeveel mensen er met alle handelingen bezig zijn om je product bij jou te krijgen.... sta je er soms bij stil bij het maakproces en de ontwikkelaars of deze wel hun verdiende deel hebben ontvangen als je voor de zoveelste keer een product uit een land koopt waar men aan kinderarbeid doet.

Kleine retailers hebben gewoon meer kosten, krijgen kleinere winstmarges omdat we niet groots kunnen inkopen. Daardoor geen extra kortingen, lage winstmarges maar de passie en inzet zijn daarentegen enorm groot. We staan achter al onze producten die we met een grote expertise hebben uitgezocht op basis van stevigheid en duurzaamheid met daarbij onze persoonlijk klantenservice. We verkopen geen onzin, we geven alles en hebben echter ook alles te verliezen. We bieden prachtige producten, geven advies, begrip en empathie...

De komende weken gaan mensen op koopjesjacht, met elke aankoop die je doet geef je aan in wat voor wereld je wilt leven en hoe je in de huidige maatschappij staat.

Ik wil met dit verhaal aandacht voor de huidige kleine retailers die letterlijk al hun energie, ziel en zaligheid steken in het positief en menselijk maken van hun winkels. Zonder jouw steun, aandacht en empathie kunnen we namelijk niet bestaan. Denk wat vaker aan de kleine ondernemer zeker de komende feestdagen.

 

Door de grote ketens zijn we als winkeliers verplicht om deel te nemen aan acties zoals Black Friday en koppelverkoop...

Graag zien we het anders, voor de winkeliers gaat het van kortingen bij start schooljaar naar opendeurdagen, naar komiesendag naar herfstkortingen naar black Friday naar koppelverkoop en naar solden....

Wanneer kan de winkelier nog zijn product  verkopen met een beetje winst.

Klanten willen in onze winkel ook bijkomend advies krijgen en als podologe neem ik dan ook vrijdagnamiddag en zaterdag de tijd om mensen te helpen aan degelijke schoenen.

Ook het samenstellen van een collectie kost bij ons meer tijd dan bij andere schoenwinkels aangezien alle schoenen getest worden op stevigheid, hierdoor moet ik dan ook mijn praktijk extra sluiten om dit te realiseren.....

Maken we dan extra winst, simpel antwoord, NEE!

De winkel werkt op puur idealisme, stop ik ermee is er geen enkele deftige schoenwinkel meer in Zele.

Vandaar mijn beslissing geen lage kortingen, maar  een zeer goede service zodat we kunnen blijven bestaan.

Wij doen aan al die kortingsperiodes NIET mee, onze excuses hiervoor maar hopelijk alle begrip. 

4/9/2019

Het is zover, dankzij een team van enthousiaste mensen is het ons gelukt!

Kamiel&Kaat doet mee aan het markt gebeuren, bruist van energie en gaat meehelpen aan een aangename gemeente waar het winkelgebeuren leuk zal worden.

Wij hebben er zin in, jij ook?

Bezoek dan zeker eens onze winkel en laat jou mee sturen naar de ideale schoen, handtas of,...…..

Iedere vrijdagnamiddag ( behalve tijdens vakantie) zal je Isabel De Caluwe zelf treffen, krijg je extra advies en sturing in het kiezen van de juiste schoen voor jouw probleem.

Dankzij veel mensen en veel geduld is kamiel&kaat@hetanker een feit!

Super veel dank aan Desk voor de dagelijkse opvolging, aan dero en hun teams, aan p&m interieur, aan bamaco,....

jullie hebben dit allemaal met zeer veel zorg en liefde gedaan, dikke proficiat!

 

28/7/2019 

De inrichting van de nieuwe winkel verloopt volgens plan, dankzij een schitterend team en vooral dankzij DESK.

Wij blijven tijdens de vakantie open en bieden jullie zeer mooie kortingen aan!

Bij super warm weer staan er steeds drankjes koud.

 

7/5/2019

Het is zover, we hebben besloten om met de winkel te verhuizen naar de Markt, het winkelkerngebied van Zele!

Vanaf midden september kan je ons daar treffen!

Is het jou ook al opgevallen dat er zoveel winkels verdwijnen in ons dorp?

Wil je vandaag de dag een winkel starten dan heb je kapitaal nodig, want de huurprijs van de panden zijn duur en het grootste probleem.... het koopgedrag van onze klant veranderd. 

Met kapitaal alleen kan je niet verder, dus moeten we het koopgedrag van onze klant (de internetklant) veranderen!

Hoe gaan we dit aanpakken, de klant zelf benaderen en zeggen dat hij moet ophouden met de grote ketens te sponseren.

Het zijn de kleine zelfstandigen die jeugdclubs sponseren, die sportclubs sponseren alsook kerstmarkten en onze gekende kouterkermis. Wanneer de zelfstandigen stoppen met sponsering dan stopt alles...…….

Plots val je als kleine winkel ondanks vele sponseringen weg uit de festiviteiten want het is veel gezelliger een kerstmarkt te houden aan het fonteinenplein dan in de Kouterstraat die vroeger "de winkelstraat" was.

Kouterkermis is vergane glorie.....

 

Wat moet je dan doen als kleine winkel, zelf een kerstmarkt organiseren en hopen dat iedereen gewoon eens langskomt om goeie dag te zeggen..... lijkt mij al een leuk idee!

 

Dit hebben we dan ook met succes gedaan op 16/12/2018 .

 

Kamiel&kaat is een uniek project, als podologe steek ik enorm veel tijd om een eigenzinnige collectie samen te stellen, wij verkopen geselecteerde comfortschoenen op stevigheid en ook gewone schoenen.

Dagelijks ben ik als podoloog bezig met de winkel vooral wat betreft aankopen en begeleiding, toch merk ik dat je de juiste personen moet kennen om hiermee in de media te komen.

Die personen zal ik eens moeten opzoeken want de media komt blijkbaar niet zelf eens kijken.....

In onze podologie praktijk krijgen wij mensen van alle uithoeken van België alsook vanuit onze buurlanden of zelfs van veel verder omwille van het feit dat we uniek zijn. Topsporters vinden zelfs hun weg naar het kleine Zele.

Ook in onze schoenen zijn we uniek maar door al het internet shoppen gebeuren raken we niet genoeg bij de klant die ons moet kennen.

Ondertussen zijn we 5  jaar bezig en hopen we nog vele jaren als enige schoenwinkel in ons dorp te mogen blijven bestaan, ik heb op die 5 jaar 4 schoenwinkels hun deuren zien sluiten...….

We evolueren naar een dorp waar nog enkel een bakker, beenhouwer, frituur, kebab en een supermarkt zal zijn!

Ik hoop dat mijn denkwijze ook jou tot nadenken zet en dat je eens komt kijken wat unieks wij te bieden hebben.

 

Like onze facebookpagina Kamiel&Kaat!

Volg onze pagina want Kamiel&Kaat zit vol verrassingen...........